Diferents membres de la Corporació municipal van presentar el programa de les festes de Sant Bartomeu.

TW
0

L’Ajuntament de Ferreries va presentar dijous a ses Fonts d’Enfora el programa d’enguany de les festes de Sant Bartomeu, que l’equip de govern va definir com a renovat, amb una àmplia oferta d’actes tradicionals, concerts, espectacles infantils, activitats esportives, entre altres.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és l’ampliació del programa, que s’inicia deu dies abans del que acostuma a ser habitual. Aquesta decisió permet incloure un calendari més complet d’activitats esportives i culturals.

Noticias relacionadas

El programa aposta enguany per un videomapping històric que substituirà la tradicional traca final. Consistirà en la projecció d’un espectacular recorregut per la història i les tradicions de les festes de Sant Bartomeu. També se celebrarà el primer Concurs de Coca Bamba, un dels típics menjars de festes, dimarts 20 d’agost.

S’han organitzat concerts per a tots els gustos, com per exemple la tradicional gala lírica, amb la participació de Maria Camps (soprano), Helena Ressurreçao (mezzosoprano) i Ulyana Popovich al piano, el cantautor mallorquí Tomeu Penya, el grup Xafogor i les bandes La Movida Band i The Binigaus Band.

Amb la col·laboració de Fibralink i l’associació empresarial Aoinfe s’ha creat un ventall de cartó que es distribuirà amb el programa de festes. A més, els infants podran trobar en les pàgines centrals del programa uns retallables amb les figures més emblemàtiques de les festes.