Enguany hi haurà sis festers, els mateixos que l'any passsat. | Josep Bagur Gomila

TW
3

El dijous, vigília de les festes de Sant Joan, a Ciutadella començarà el caliu de la festa, amb els tradicionals festers, les festes de carrer i els concerts que es celebraran el vespre del dia 22 de juny pel casc antic de Ciutadella.

Enguany són sis els festers que a partir de les 21 hores s’encendran pels carrers del poble. Estaran localitzats a Avinguda Constitució (Calós), al carrer General Morera, a la Parròquia Sant Rafael, a la Plaça des Born (Cercle Artístic), a la cantonada dels carrers de Sant Antoni M. Claret i el de Pere Cortès (Bar Niki's) i al carrer Lepanto (Bar Oficina). Són els mateixos que ja hi va haver l’any passat, encara que manco que els vuit de 2019.

Als festers s’han d’afegir cinc festes de carrer, que es celebraran al Camí de Maó (Associació de Jubilats), a la plaça de la Llibertat, a la Plaça Espanya, a la plaça d'Artrutx i a l'Avinguda Constitució (Casino Nou).

Noticias relacionadas

També hi ha organitzades dues ballades populars, a la placeta des Be i a la Plaça Espanya, a més de la batucada itinerant i els passacarrers musical.

Totes les festes i els festers finalitzaran a les 2 hores de la matinada de dia 23.