Presentació del programa de festes des Mercadal i Fornells | Gemma Andreu

TW
1

El municipi des Mercadal es prepara per un juliol ben intens amb les festes patronals de Sant Marí i Sant Antoni, as Mercadal i Fornells. I és que després d'encetar els actes amb el pregó d'aquest passat diumenge, ara es succeiran activitats diverses fins a final de mes.

Els programes de festes es van presentar ahir a les Bodegas Menorquinas de Ferrer de Muntpalau, amb la presència del batle, Francesc Ametller, els regidors de Festes, Lluís Arjona, i de Zones Turístiques, Constanza Navarro, i representants de la oposició i el propietari del lloc, Crispin Mariano.

Noticias relacionadas

As Mercadal, les festes arriben amb un programa extens, amb diversitat d'activitats per a tothom. Entre aquestes hi destaquen el concert de la Banda de Música des Mercadal de dia 11, la presentació del llibre «Històries de Sant Martí» de Cristòfol Barber i Sílvia Pons (dia 13), la cursa popular (dia 14), el XV Sopar de Veïns (dia 16), el Ball des Pastisset amb l'Orquestra Oasis (dia 18), la revetlla amb el grup de Gospel de Sa Fàbrica de Músics, l'Orquestra Géminis (els músics que acompanyen Tomeu Penya) i el grup Sarau (dia 20), i les actuacions de Tomeu Penya, presentant el seu disc «Arruix», i l'Orquestra Huracán, per tancar les festes després dels focs artificials de dilluns dia 21.

Quant a la qualcada, la formaran 59 cavallers, i els membres de la junta de caixers són Francesc Gomila (fabioler), Joan Marquès (caixer pagès), Jaume Villalonga (caixer casat), Caterin Barber (caixera fadrina), Joan Tutzó (capellana) i Lluís Arjona (caixer batle).

Mentre, Navarro explicà que el programa de Fornells comença amb un concert de la Banda des Mercadal, i que enguany es repetirà el sopar de veïns per la bona acollida de l'any passat. A més, destacaren el concert del grup de pop català Els Catarres.