La companyia teatral representa l’obra demà a la Sala Albert Camus, de Sant Lluís.

TW
0

La companyia menorquina Di-Art representa aquest dijous, a les 18 hores, a la Sala Albert Camus, de Sant Lluís, el seu espectacle de dansa-clown «H2O», interpretat per Adriana Aguilar i Marie Tholon, i dirigit a un públic familiar, amb molt d’humor, temàtica mediambiental i alta qualitat artística, en el que serà l’inici de la seva gira arreu d’Espanya.

L’espectacle de dansa-clown que compta també amb elements audiovisuals i cerca la participació del públic, comença la seva gira del ‘Circuito de la Red de Teatros Alternativos’ que les durà    entre octubre i desembre a Sevilla, Gandia, Córdoba, Albacete i Saragossa, després d’haver estat seleccionades d’entre prop de 700 propostes escèniques.

Després d’una residència artística amb el clown Dudu Arnalot, la companyia Di-Art reestrena aquest dijous el seu espectacle «H2O» que durant 55 minuts «atrapa al públic per la seva qualitat artística sobre l’escenari amb molt de color, moviment, tendresa, humor i contingut mediambiental adaptat a totes les edats», asseguren Aguilar i Tholon.

Pedagogia

Les autores de l’obra destaquen, a més de la seva il·lusió per dur l’obra arreu de l’Estat, els aspectes pedagògics del muntatge «H2O» -fórmula química de l’aigua- amb referències a la implicació i responsabilitat que es té des de petits amb el medi ambient, la contaminació del mar i les platges, tan presents a l’Illa.

La seva proposta teatral fa servir diversos llenguatges escènics per entretenir i també transformar la sensibilitat cap a l’entorn.