TW
5

Els promotors del concert de Joan Dausà que es va celebrar el passat dijous a Ciutadella, Pedra Viva, Jazzbah i el mateix artista, han decidit retornar els doblers de les entrades -uns 40 euros per entrada- d’aquelles persones que les havien adquirit, però que el temporal els va impedir poder assistir al concert.

Noticias relacionadas

Pedra Viva, Jazzbah i Dausà assenyalen en una nota que el passat dijous es va celebrar un doble concert de piano a càrrec del músic Joan Dausà, que a causa de les condicions meteorològiques es va fer finalment a la Sala Multifuncional de Ciutadella, en tost del jardí de la casa de camp del Comte de Torre Saura. També reconeixen que una petita part de la gent que havia comprat entrada va tenir molt complicat o impossible assistir-hi per qüestions meteorològiques.

'Story' a Instagram del compte de Joan Dausà

Incomoditat

«Per què hem de donar per suposat que la promotora o l’artista han de ser qui paguin les conseqüències d’un temporal d’aquest nivell, quan hem buscat una solució», es demanen els organitzadors que, no obstant açò, asseguren que «retornarem els doblers a aquelles persones que el temporal els va impedir assistir al concert. Ens ha incomodat molt la situació i ens estimem més fer-ho així».