TW
0

Leonmanso aterra aquest dissabte a l'Auditori de Ferreries, i ho farà com ho ha fet en ocasions anteriors, rodejat d'un grup d'amics damunt l'escenari. La diferència és que, aquesta vegada, el concert servirà per finançar el seu tercer disc, que està previst que es gravi l'hivern que ve.

La sala ferrerienca s'omplirà de bona música amb Llure Marqués, qui estarà acompanyat per quatre músics més, un combinat que el cantautor, i com és habitual en ell, ha batejat amb un nom especial per a l'ocasió: The Universal Trees. L'integren el guitarrista Martí Genestar, el bateria i percussionista Dani Benejam, i la violinista Violant Menorca, que també farà els cors juntament amb el baixista Josep Bagur.

Leonmanso, que compta amb un fidel i nombrós grup de seguidors infantils, oferirà a Ferreries una actuació pensada per al públic adult, en la que s'hi escoltaran temes dels seus dos primers discos, «Rinosaure», publicat el 2010 amb Blau-Discmedi, i «Jardins de brutes basses», que va sortir el 2014 de la mà del llavors nou segell discogràfic menorquí Velomar Records. Però no només això, ja que els assistents a l'actuació tindran l'oportunitat de conèixer algunes de les noves composicions que Leonmanso pensa incloure al nou disc.

El concert començarà a les 21 hores. Les entrades estan ja a la venda, al preu anticipat de 8 euros, al mateix Auditori i a Sa Llibreria de Ferreries, i també al Bar Ulisses de Ciutadella. A taquilla seran 10 euros.
Després d'aquest concert, Leonmanso té previstes noves actuacions. La següent tindrà lloc el proper 22 d'abril, a la Sala Becket de Barcelona. Serà en una vetllada en la que compartirà escenari amb el Joana Gomila Folk Souvenir.