TW

Avui no sóc a Menorca. He partit carregada d'ensaïmades, formatges i pastes menorquines per compartir amb diferents amistats. Per fi coneixeré la capital de la festa que s'organitza al voltant d'una de les meves passions: els llibres.

Noticias relacionadas

Ansiosa per les activitats socials que m'esperen, he omplert la maleta de productes típics i de signes positius. Repenso Innovem, que enguany m'he perdut, però que podré seguir gràcies a les noves tecnologies. Agraesc els darrers canvis que s'han produït a les Balears, perquè s'està fent feina amb la transformació del model econòmic i social. Malgrat els 72 dies d'espera per a operacions quirúrgiques, la sanitat illenca és de primera magnitud. Som resolutius en temes socials, gaudim de centres o d'experiències de gestió que són capdavanteres a nivell nacional i estem especialment satisfets amb els darrers pactes i acords educatius. Ja n'hi haurà, clar que sí, que ens voldran nomenar informes o estadístiques negatives, quan la realitat ralla de models -com el 0-3- que són referència europea.

Tot i que vos pugui semblar una generalització aparentment banal, estic convençuda que el futur d'un país passa per la capacitat dinàmica de la seva gent. Sensibilitat i coratge, no només de les persones, sinó també dels espais, del territori, de la gastronomia, de la cultura. Surt al carrer per Sant Jordi, que són dies de lletres, d'afecte i de coneixement. Tenim tantes roses, tant per llegir, tanta sort.