TW

Les nostres festes són un combinat de sentiments i emocions, l'encontre de somriures i converses. La mescla que produeix la grana de la cultura, la història i la tradició. La trobada en les llars i l'ambient dels carrers, testimoniatge de l'alegria. De tornada, parada obligatòria en la carretera. Intercanvi de salutacions, d'informació, ensenyar acreditació i examen.  El nostre conductor alternatiu, la persona que durant la nit no va beure res d'alcohol i conduí el vehicle en què el grup d'amics es desplaçava, oferí el '0' desitjat.

Noticias relacionadas

Des d'un punt de vista objectiu, que pràcticament 1 de cada 3 dels morts en accident de trànsit presentin taxes d'alcoholèmia és molt preocupant. Que al llarg de la dècada n'hi hagi hagut prop de 15.000, sembla del tot inacceptable, i més si tenim en compte que l'estimació del nombre de ferits greus vinculats a taxes d'alcoholèmia positives (a raó de 5 ferits greus per cada mort) ens duria a comentar que l'alcohol espanyol se'ns ha dut –en 10 anys- unes 75.000 persones.

A Menorca, el Jaleo Bus és un dels millors invents que s'han produït. Açò, i l'augment dels controls de la Direcció General de Tràfic, ajuda en la reducció del percentatge de positius. Aquesta setmana hem perdut 2 vides a Balears en mans de xofers inconscients i temeraris, sentides defuncions innecessàries i fàcilment evitables. Desitgem, amb i sense festes, un conductor públic o alternatiu, sense rebaixes en el control policial.