TW
1

No he cregut mai que un món femení fos millor que el gestionat pels homes, però requerim un major equilibri educacional. Fa uns dies, un restaurant de Tarragona va posar en marxa el servei d'esmorzars amb les cambreres vestides amb llenceria, una idea nascuda per combatre la crisi. Les feministes, han denunciat la situació perquè consideren que la direcció del local abusa de la seva posició i de la necessitat de trobar feina. Elles, sobretot pel matí, «cal que siguin maques i simpàtiques, no passar vergonya i servir bé les taules», va sentenciar l'empresari. De moment, no sabrem què succeiria si les torrades i el suc de taronja fos transportat per homes de bandera, per descomptat, també amb panys menors.

Dilluns ens despertàvem amb la notícia d'una nova mort per violència de gènere, la número 21. Només 6 havien interposat denúncia i 2 la van retirar al poc temps. Necessitem esborrar els patrons de gènere que encara viu la societat actual, l'objectiu d'una càmera que transmet una representació estereotipada gens recomanada per a la salut general.

Somiem un món feminitzat, no com a bufet o reivindicació, sinó per a la seva millora. Cal que mostrem les emocions, prioritzem el bé comú i tinguem una mirada peculiar per a les bogeries de la societat actual: l'aïllament, la tristesa, la soledat, la insatisfacció i el sofriment. En l'àmbit quotidià ens satisfà quan trobem aquests valors, de moment, més identificats amb les senyores.