TW

Passades aquestes festes m'he vist en sa necessitat d'escriure quatre lletres sobre el mal ús dels mòbils en llocs o locals públics com: botigues, reunions, trobades familiars, trobades amb amics, bars, etc.

Ja sabem que esteim entrant i vivint en un moment de sa vida que ens hem de modernitzar i canviar la nostra manera de viure envers els aparells electrònics, ja siguin ordinadors, tablets, mòbils, etc... Però arribar a un punt que per aquestes tecnologies arribem a perdre el tracte amb la gent, les converses i rialles amb amics i familiars, i sobre tot el respecte i l'educació cap els altres.

Tot aço ho dic perquè jo tenc un bar on hi faig feina i aquestes festes passades ha estat un abús. Com per exemple anar a una taula per demanar el que voldran prendre i ningú te fa cas, i si te'n fan ho fan sense llevar els ulls del seu aparell electrònic, (mòbil, ordinador, tablet, etc..). O bé, a l'hora de servir la taula passar-te el mateix o haver de fer puesto sobre la taula ja que està plena de mòbils, o haver de demanar, açò si educadament, que facin el favor de llevar els ulls del seu mòbil i facin cas al cambrer per poder saber a qui servir.

Jo em deman: perquè sortir amb uns amics, familiars a prendre algo, o anar a sopar, si no prestam ni un moment d'atenció a la gent que tenim a la taula, i envés d'estar xerrant amb ells esteim xerrant amb altre gent o jugant a traves del mòbil?. No ho puc entendre .

Tant de poder tenen damunt de nosaltres aquests aparells electrònics fins el punt d'arribar a perdre l'educació i el respecte als altres?

Quatre paraules de reflexió.

Janet Vinent Tudurí
CAP D'ARTRUTX / CIUTADELLA