TW

Volem donar les gràcies a tota la tripulació del «Nura Nova», que durant 18 anys ha cobert la ruta entre Ciutadella i Port d'Alcúdia, i que lamentablement diumenge passat va oferir el seu servei per darrera vegada. Viatjar amb un vaixell amb tant d'encant i tanta superfície exterior convertia els desplaçaments entre illes en un passeig molt agradable sempre que el temps acompanyava.

Però lo que feia més agradable els trajectes era l'amabilitat que sempre, absolutament sempre, hem rebut de part de tots els membres de la tripulació. També volem fer menció del tracte tan extraordinari que han ofert a la nostra cussa, que sempre viatge amb nosaltres. Qui viatja habitualment amb animals sap que moltes companyies de transport de passatgers no els tracta com voldríem, això quan no prohibeixen completament la seva presència. En canvi a Iscomar sempre s'ha intentat que la nostra cussa viatgés de la manera més agradable possible, lo qual agraïm enormement.

Esperem que alguna empresa faci operar de nou el «Nura Nova» entre Menorca i Mallorca amb tota la seva tripulació. En qualsevol cas, gràcies per tot.