TW

El curs 2015-2016 s'està acabant i hem de començar a mirar cap al proper curs 2016-2017, que pel que ja comencem a saber, no serà com ens havíem imaginat. De fet, a dia d'avui tenim incerteses i desencants que ens han motivat per escriure aquesta carta de protesta, i posar de manifest el nostre malestar.

Volem expressar la nostra indignació al conèixer que a l'IES Josep Miquel Guàrdia d'Alaior, pel proper curs escolar, la Conselleria vol reduir en 3'5 la quota de professors actuals. Això suposa un increment en les ràtios de tots els cursos d'ESO i Batxillerat.

Aquest augment pot suposar una mitjana de 10 alumnes més per aula respecte a la situació actual. Aquest fet produirà un considerable estrès dins l'aula i una major dificultat de l'atenció dels docents a les demandes i necessitats dels alumnes.

Així mateix indiquem que degut a la reducció de la quota de professors, la oferta de les matèries optatives també es veurà minvada.

Ens dóna la impressió, quan mirem el que tenim a dia d'avui, que en lloc de guanyar millores en l'educació, n'estem perdent. Els nostres fills podran triar menys, els atendran pitjor i es trobaran dins grups més nombrosos.

Esperem que, com a mares i pares preocupats per una educació de qualitat, ens escoltin i es resolgui el més aviat possible aquesta situació que tant ens preocupa.