TW
0

Des de la Junta Local d'AECC Ciutadella volem expressar la nostra satisfacció davant la gran participació que va tenir l'Ecotravessia de Sa Caleta a Santandria. El nombre de participants, tant a la travessia com al dinar, va sobrepassar les nostres expectatives.

Per a fer possible aquesta aventura van ser moltes les persones i empreses que aportaren la seva ajuda, econòmica o logística. Ens seria impossible fer llistat de tots ells i segur que tindríem qualque fall del que ens hauríem de penedir. Sabem que ells saben del nostre agraïment més profund.

De tota manera voldríem citar uns casos que creiem que són del tot obligats i s'ho mereixen. Donem les gràcies als voluntaris de Protecció civil. Sense ells no hagués estat possible aquest esdeveniment. Les mesures de seguretat que implica un permís d'aquestes característiques els fan imprescindibles. Igualment agraïm al Club Nàutic Ciutadella haver aportat les embarcacions d'auxili com a prevenció de possibles incidents, tot i que sortosament no es varen produir.

I per damunt de tot el nostre agraïment cap a la família Forcada-Moll. Ens deixaren ocupar la seva llar per poder cuinar el dinar a més de 150 persones. De veritat que no sabem com agrair aquest gest. Sols esperem no haver-los creat gaires molèsties. Igualment el nostre reconeixement a la precursora d'aquesta idea, gràcies Olivia i com no a la teva família. Vos desitgem el millor, i tu Olivia no perdis mai el teu somriure.

Aquesta aventura vol ser un homenatge a les persones que pateixen càncer, volem que sàpiguen que no estan soles. Amb el que s'ha recaptat els volem ajudar oferint-los tots aquells serveis que els faixi falta, així com també s'aporta una part a la investigació oncològica.

I per últim, també volem mencionar que amb aquesta iniciativa, i sense nosaltres ser-ne conscients, alguns pares, mares, avis i àvies ens han comentat lo divertit i enriquidor que els ha resultat la construcció de l'embarcació, fent feina junts. D'açò també ens n'alegram, si amb aquesta iniciativa també ajudam a fer família.

Moltes gràcies a tots.