TW

Arran d'una proposta de JJMM d'Alaior, la Junta del Fòrum 3r Mi·lenni ha encetat els preparatius per organitzar un acte d'homenatge d'entitats i ciutadania a Arcadi Gomila.

Ambdós col·lectius consideram que n'Arcadi va ser un exemple de servei al nostre poble, a la cultura, a l'esport i a la informació del dia a dia d'Alaior. Moltes vegades aquest compromís va consistir a recollir les inquietuds i la vida del món associatiu, allò que eren els nostres actes i les nostres preocupacions. Però a més a més va ser una font d'informació per a molts treballs de recerca. Tenia una gran memòria que ha servit a molts que han volgut aprofundir en diferents aspectes de la comunitat local.

Qualsevol entitat o ciutadà que consideri que té algun testimoni interessant a aportar o que simplement s'hi vulgui afegir, pot entrar en contacte amb nosaltres per mitjà del telèfon 971379053, l'adreça electrònica celalaior@gmail.com o presencialment al nostre local, carrer des Forn, 9. La data màxima serà dia 30 d'abril per recollir i muntar el material així com cal.

Volem dur a terme l'acte as Convent i manejam dues possibilitats, diumenge 22 de maig o diumenge 5 de juny, sempre a les 20 hores.