TW

Senyor Borràs Barber:

Fa unes setmanes va emprar expressions masclistes -ràncies, lletges- contra la meva persona per raons de discrepància amb una decisió sobre l'antic hospital Verge del Toro. Ara m'atribueix unes paraules que jo no he dit mai i empra unes xifres de sancions absolutament falses. La disputa política té límits en la correcció verbal i en la certesa de les coses de les quals se'n parla i, estranyament, un practicant de la literatura i professional de la política com vostè falla en les dues vessants; i el que és pitjor, no crec que sigui per falta de ciència, sinó a consciència. Accept la crítica, és legítima i entra en el joc, però consider innecessari i de mal gust el recurs a la mala fe i a les expressions insultants.

Comprenc que no estigui d'acord en convertir ses Moreres en un carrer peatonal o la connexió entre barris de la ciutat sense que els vehicles siguin desviats al port, tal vegada va en contra del seu model de mobilitat i d'açò ha d'entendre per força, ja que ha estat vuit anys conseller de mobilitat. No entenc però, que no estigui d'acord en mesures que anteriors governs municipals varen implantar i que, per falta de convicció i d'aplicació real, es van convertir en un exemple de la desgana i la covardia d'aquella política, l'anterior, una senya d'identitat de l'esquerra que intenten recuperar ara amb la petició de paralització de tot allò que comença a caminar.

Personalment, sí comprenc que vulgui fer mèrits per prorrogar una etapa política, la seva, que amb aquest tipus de cartes i expressions revela símptomes evidents de decadència.

Cordialment,

Águeda Reynés
Alcaldessa de Maó