TW

Aquest any 2014 ha estat un any de molta feina, ja que hem fet un estudi sobre el port de Maó, amb la participació de més de 30 persones entre entitats, administracions i usuaris. Un estudi que esperem servirà per al desenvolupament sostenible del port. També hem editat dos llibres al llarg d'aquest any, el primer «Recorriendo el Puerto de Mahón», y el segon «Memorias del Puerto de Mahón» tots dos de Margarita Caules que va col·laborar amb nosaltres per poder portar a terme aquest projecte, cedint els seus articles sobre el port de Maó, pel que sempre li estarem molt agraïts. Aquests dos llibre es troben dins de la Col.lecció Biblioteca de Sant Antoni, de la que estem preparant un nou llibre, per això també agraïm a la família Delás la seva col·laboració.

Al mateix temps estem treballant en un nou llibre sobre Menorca, que contarà amb la participació d'empreses menorquines per a la seva edició, que està previst surti a la venta el pròxim mes d'abril.

Totes aquestes iniciatives serveixen per promocionar el port de Maó i l'illa de Menorca, ja que la política de l'associació sempre ha sigut generar continguts que serveixin al bé comú dels ciutadans, i al mateix temps serveixen per finançar l'associació sense haver de dependre de les subvencions públiques.

Per això en aquestes dates tan especials i amb la satisfacció de la feina feta, volem donar les gràcies a tots els nostres col·laboradors, amics i socis.

Port Sostenible vos desitja Bones Festes de Nadal!