TW

La Coordinadora Camins de Menorca vol mostrar públicament el seu recolzament als Amics del Camí d'en Kane, també al seu manifest, i compartir la seva reivindicació per l'obertura i recuperació del Camí d'en Kane.

El Camí d'en Kane és un dels camins públics històricament més importants i emblemàtics de Menorca, i plens de simbolisme pels menorquins, juntament amb el Camí Reial Vell o del Nord i el Camí de Cavalls.

La situació per la que passen els antics camins tradicionals és perillosa, per açò és necessari que els defensem, són un patrimoni etnològic, de tots, que no podem deixar perdre. Són bàsics per permetre el desenvolupament de moltes activitats de lleure, esportives i educatives, i alhora produeixen beneficis socials, mediambientals i saludables. Ben gestionats són un recurs, una oferta alternativa i complementaria al turisme de sol i platja.

Diumenge passat, dia 5, membres de totes les entitats i col·lectius que formam la Coordinadora Camins de Menorca, vam participar a l'excursió reivindicativa per l'ús públic del Camí d'en Kane.

Agraïm l'adhesió dels Amics del Camí d'en Kane a la Coordinadora Camins de Menorca, desitjam el mateix, la recuperació i obertura d'antics camins públics per a tothom.

Tots junts farem camí.