TW

Com a ciutadellenca no puc evitar no donar la meua opinió, que com diu es nostre batle «tot són opinions».

Hem tingut un Sant Joan, no podem dir de dalt de tot, encara que hi hagut molts bons moments.

Aquesta carta no és per fer culpable a ningú però hem de reflexionar, les coses no van començar gens bé al Pla, apart de dur 2 hores de retràs a l'hora de començar els jocs Protecció Civil va desaparèixer , no m'importa el perquè , però els jocs no tenien que haver començat fins que allà no hi hagués hagut les persones preparades, no dic que els voluntaris no ho siguin, però, són ciutadellencs que s'estimen la festa i ells no tenen perquè enfrontar-se a unes situacions que es produeixen. No és possible que aparegui un senyor de Protecció Civil amb una capsa d'armilles i els reparteixin com si es reparteix propaganda. Es van donar a menors a persones que no saben que és Sant Joan, gent que anava beguda. Aquí ja hi va haver un descontrol i una indignació per part de molts de ciutadellencs.

Si els de Protecció Civil no assisteixen per el motiu que fos que es posi la Policia Local, que per acompanyar la Banda i l'Ajuntament eren 19 policies i no crec que cap d'ells s'hagués negat a fer passadís.

Com diu el nostre batle per Twitter davall s'ensortilla hi ha el problema, si ho sabem per què no es fa passadís allà baix? Si es sap que hi ha un problema per què no s'insisteix en posar mes gent en aquell tros?. Ja he dit que ha de ser gent preparada, en aquests casos la bona voluntat no serveix.

Amb açò no vull dir que s'hagués pogut evitar l'accident i estic convençuda que ningú d'ells és culpable del que ha passat. És un accident, hi ha molta aglomeració de gent i per desgràcia encara que no m'agradi gens, desgraciadament, és un risc que hi ha.

També em deman , per què no estem preparats per evacuar a varis ferits greus a la vegada sàpiguen el que ens podem trobar?

I per acabar , no estic gens d'acord i no li trob cap sentit a la decisió que es va prendre de anular els Jocs des Pla. No havia passat mai i desgraciadament no és el primer accident que tenim i tant de bo! pugues afirma que serà el darrer, però no puc. Es fan les 2 voltes de Jaleo, amb uns caixers i cavallers sense ganes de festa, a la primera volta la gran majoria ni siquiera donaven bots , la banda de música no va fer l'animació a la que ens té acostumats, però després seguim la festa, açò que es un Sant Joan a mitges? O feim festa o no en feim i probablement els hi haguéssim demanat als accidentats com a bona santjoaners s'haguessin negat.

I per acabar com a ciutadellenca que fa 1 any que esper Sant Joan tenc la sensació de que m'han pres un tros de la meva festa.