TW
0

Doy de baja tres abonos en zona roja
n Me gusta el baloncesto, disfruto con él, he seguido al Menorca desde que estábamos en EBA por diversos sitios de la Península donde han jugado. He compartido comidas con la plantilla, he llevado a jugadores al aeropuerto, estación de autobuses o donde fuese necesario. He comprado acciones, me hice socio aún sabiendo que no podría asistir a la mayoría de partidos. Hice socio a mi hijo y pagué asiento aunque no debía de pagar por edad, pero pensando que así apoyaba al club y al baloncesto. Bajamos y cambié a una zona más cara para compensar. No tenía por qué gastarme ese dinero puestengo entradas de empresa. Pero insisto que creía que era importante apoyar.Pero todo cambió la temporada pasada, el día que por fin, por horario,mi hijo de 5 años pudo ir a un partido: mi hijo juega en la cantera del Menorca y tenía 5 años, en taquilla me comunican que tiene que pagar 15€ y que el siguiente partido 19€ por ser contra el Inca. Yo les comento que el niño tiene 5 años y que juega en la cantera del Menorca y considero un abuso. Es igual pero ocupa un asiento, me contestan. Yo digo "pero si hay entre 1000 a 1500 sitios libres". Pero nada que hacer. Me quejé en la junta, pedí que rectificasen que era de sabios, no me hicieron caso, les pesó mas "la pela". Me llegaron a discutir que pagar 15 ó 19 euros era un precio razonable. Razonable sí,para un adulto que va a ver un partido, pero para un niño de 5 años de su propia cantera... A mí se me caería la cara de vergüenza. En LEB sólo 2 clubes cobraron a su cantera: El Burgos 5€ y el Menorcaentre 10 y 19€ la entrada más barata a un canterano de 5 años.

Por eso el viernes comuniqué al club que daba de baja mis tres abonos de adulto en zona roja.

Insisto en que el Menorca Bàsquet no cuida a la poca cantera que le queda y creo que tendría que mirar un poco en su pasado para ver los errores que están cometiendo. Los que habéis pertenecido a la cantera que ahora estáis en la junta directiva deberíais tener más voz y peso y tener el valor decir lo que pensáis.

Cuando rectifiquéis vuestra política, volveré.

Carlos Juaristi de Trueba


Dificultats l'aeroport
Dissabte dia 17 de juliol comença la IV Trobada d'Havaneres a Menorca. Això suposa moure tota una sèrie de fils i lligar-los adequadament perquè el teixit surti fi i del gust de, en aquest cas, l'espectador. Per si amb això no n'hi hagués prou, ahir va resultar tota una aventura poder dur a terme la primera cantada, de les vuit programades. Els grups Xarxa de Barcelona i La Taverna de Sant Feliu de Guíxols tenien el vol de vinguda a les 16 h del capvespre. Quan els organitzadors teníem tot a punt per començar la feina, rebem la telefonada dels músics que se'ls hi anunciava el retard d'un hora..., què hi farem! Tres quarts d'hora més tard, un altra trucada ens comunica el retard d'un altra hora. En comptes d'anar-los a cercar a les 17 h ara tocava anar-hi a les 19 h. Una volta a l'aeroport els organitzadors rebem un altra trucada que només un grup s'embarcava. Mentre, un dels nostres companys ja era camí de Ciutadella per atendre na Joana Pons amb ses Guitarres que puntualment era a l'indret de la trobada.A les 19.10 h una nova trucada de mòbil anuncia, als que érem a l'aeroport, l'embarcament en un altra vol del segon grup d'havaneres. Salvats!. Només cal esperar l'arribada.

El primer grup aterra a Menorca a les 20 h. Temps per recollir l'equipatge agafar cotxe i, sense passar per l'hotel, directament cap a Ciutadella, on tenia lloc la primera cantada. El segon grup arriba a les 21 h a Maó, i per acabar-ho d'arrodonir sense les guitarres, que havien quedat a l'aeroport de Barcelona. Temps per fer els tràmits de reclamació i partir cap a Ponent.

Per fi ens trobem tots a Ciutadella a les 22.30 h, sort que na Joana Pons i ses Guitarres van omplir amb les seves cançons l'estona de retard forçat que dúiem, i així vam poder salvar la primera cantada de la sèrie. El nostre company d'organització va haver de fer, tot sol, el muntatge de la taula del cremat, col·locació de cadires i altres detalls que no cal enumerar.

Volem agrair als tres grups participants l'esforç que cada un d'ells va haver de fer i el bon humor i il·lusió que van posar en les seves actuacions. També vull agrair al nombrós públic de Ciutadella, al voltant d'unes mil persones, la bona acollida a aquest esdeveniment.

Malgrat les dificultats que se'ns van presentar en el muntatge d'aquest concert, els organitzadors ens sentim encoratjats i il·lusionats en la nostra tasca, perquè el resultat dels esforços fets s'han transformat en música i calor humà que ajuda a gaudir d'uns instants de felicitat a molta gent.

CASAL CATALÀ DE MENORCA