TW
0

Fems pes
camí
Sóc un estudiant menorquí i estic residint actualment a Mallorca. Aquestes festes de Pasqua havia arribat a Menorca amb moltes ganes de fer una part des Camí de Cavalls i açò he fet, però anava amb la idea de fer una excursió on pogués disfrutar del paisatge i poder gaudir de la meva terra. La veritat és que he quedat bastant disgustat... Em vaig disposar a fer la ruta que va de Binimel·là a Tirant, però no vaig tenir temps de fer-ho tot.

Quan me vaig posar a caminar anava trobant qualque mocador de paper, troç de plàstic, etc. però de primer moment no en vaig fer cas. Tant com anava caminant ja no vaig poder més i vaig treure una bossa que duia dins la motxilla, vaig començar a agafar fems d'enterra, i lo que volia ser un dia d'excusió es va acabar convertint en un dematí de replegar fems...

Vaig començar a replegar coses un poquet abans de Cala Mica i quan era a Sanitja ja duia una bossa de plàstic de les grosses plena.

Molts podran pensar que açò són els "guiris" que ho tiren a la platja, o que són coses que treu la mar, idò no! tot el que vaig agafar va ser dins el Camí de Cavalls i eren coses que havien estat tirades per la gent que hi passa, perquè un mocador de paper no ve de la mar, i els "guiris" solen embrutar les platges i urbanitzacions.

Simplement volia contar la meva experiència quan al Camí de Cavalls ja que últimament se'n sol rallar més i sembla que hi ha molta més gent que s'anima a fer excursions.

No som una persona tampoc molt experta en quant a muntanya ni a excursions ni a tots aquests temes, però sí que m'agrada molt fer-ne. Quan fas excursions allà on sigui trobes qualque cosa de fems pels camins, ara açò sí que és cert, no en trobes ni una tercera part de lo que m'he trobat jo al Camí de Cavalls. Sempre trobaràs qualque coseta tirada per enterra, però mai m'he tingut que endur una bossa de fems dels altres a tirar, perquè m'hagi fet mal.

Simplement dir que crec que s'ha fet una molt bona feina obrint tot el Camí de Cavalls, posant senyalització per tot i fent les guies del Camí de Cavalls, ja que per la meva part crec que tothom té dret a passar-hi i gaudir d'ell, ja que és un camí molt "guapo", però podríem fer un esforç entre tots i si hi passam com a mínim no deixar fems tirats per tot.

Aitor López Mercadal
Alaior