Enguany, la fira canvia d’escenari i aposta per un espai obert. | Josep Bagur Gomila

TW
0

La gastronomia i el producte local de Menorca esdevindran, aquest cap de setmana, els grans protagonistes de la Fira Arrels, esdeveniment que assoleix la seva setena edició, aquesta ocasió en el Recinte Firal des Mercadal.

Els antics quarters de la localitat del centre insular acolliran, aquest dissabte i diumenge, aquesta cita consolidada del calendari menorquí i que enguany agafa un nou format, per orientar la fira a tota la família, amb degustacions, demostracions culinàries, música en directe i activitats per a totes les edats.

Expositors i demostracions

Hi haurà expositors de productes locals com formatge, embotits, oli, vi, cerveses, carn, bolets, safrà, fruita, sal, pa o rebosteria, entre d’altres, que es podran tastar i comprar.

A l’Aula de Cuina es faran set demostracions, de la mà de cuiners de Menorca i Mallorca, com Miquel Calent, José María Borrás i Irene Gordillo, Diego i Raül Merino, Pau Sintes i Ruth Ortiz, Dani Poleo, Catalina Pons i Tomeu Cañellas, i Andrés Benítez. El programa es completa amb actuacions musicals, una exposició, demostracions de feines del camp o el lliurament dels premis de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears. L’entrada a la fira costarà 3 euros i inclourà tres vals de degustació, així com l’accés a totes les activitats.