La il·luminació nocturna de la cala d’Alcalfar és un dels actes més vistosos de la festa. | Arxiu

TW
0

L’Associació de Veïns d’Alcaufar ha elaborat el programa d’actes de les festes d’aquesta cala de Sant Lluís que comencen aquest divendres i es perllongaran tot el cap de setmana fins acabar el dilluns capvespre, amb competicions esportives, jocs populars, música en directe, jocs infantils, paelles i berenetes populars, il·luminació de la cala i el llançament d focs artificals.

Aquest divendres matí es celebrarà un tutti fruti a la platja, on el capvespre tindrà lloc una competició de volei platja, un concurs de castells d’arena i aguafitness, a més d’un partit de futbol infantil al camp situat devora el pont, una barbacoa popular a la plaça de ses Alzines i música en directe a càrrec de Wanderlust Duo.

Dissabte, al matí hi haurà una gimcana, batucada a càrrec de Batuca-Lo, jocs infantils a la plaça de ses Alzines, la il·luminació de la cala a càrrec de les al·lotes i al·lots d’Alcalfar, el castell de focs artificals i la revetlla amb el grup Xafogor, seguit de DJRitmo Menorca a la plaça de ses Alzines.

El diumenge matí, a la mateixa plaça tindrà lloc el campionat de truc XMemorial Emilio Fintesres, on també hi haurà una paella popular i un sorteig de regals, mentre que el capvespre es celebrarà una cantada popular, amb cançons tradicionals i també a demanda.

Finalment, el programa de festes es tancarà el dilluns al capvespre amb una bereneta popular a l’antiga torre de defensa d’Alcalfar.