Andrea Michaelsson, Marc Coll i el projecte PescArt seran els protagonistes del cicle de xerrades «Una cita amb...» que s’oferirà durant el mes d’agost al Centre Artesanal de Menorca as Mercadal.    | Gemma Andreu

TW
0

Comença l’agost i amb ell les activitats que té programades el Centre Artesanal de Menorca. Sota el nom «Una cita amb...», tindran lloc tres activitats que serviran com a punt de trobada amb professionals de l’artesania i de l’art. Oferiran una xerrada sobre la seva tasca i compartiran el seu procés en el taller.       

La protagonista de la primera activitat serà Andrea Michaelsson. Avui 10 d’agost, de 10.30 a 13 hores, mostrarà la seva obra, exposada a museus, grans galeries, col·leccions al carrer i fins i tot al carrer. Aquesta respon a la necessitat d’evolucionar en la forma de comunicar-se, enfocada sempre en la veu femenina.

El següent serà Marc Coll, un mestre artesà herbolari expert en fitoteràpia. El 24 d’agost, de 10.30 a 13 hores, oferirà un taller de begudes naturals i complements alimentaris de plantes de Menorca.

Finalment, serà el projecte PescArt el que tanqui el cicle d’activitats el 31 d’agost, de 10.30 a 13 hores. Magda Triay, Marta Pérez i Núria Sintes xerraran sobre el seu projecte d’economia circular. A més, oferiran un taller sobre recycling i upcycling on experimentaran amb la creativitat per donar un nou ús artístic a materials que provenen de la mar.