Aquest dijous s’ha presentat el programa de les festes de Llucmaçanes.

TW
1

Les festes de Sant Gaietà ja s’atraquen i l’Associació de Veïns i Veïnes de Llucmaçanes va presentar ahir el programa de les festes de 2024, que tindran lloc el cap de setmana del 3 i 4 d’agost.

Per anar escalfant motors, els actes festius començaran el diumenge 28 de juliol, amb el tradicional pregó, que enguany anirà a càrrec d’Antoni Carreras Clar. A més, en el transcurs del mateix acte serà nomenat el Llucmaçaner o la Llucmaçanera de l’Any, i també es farà el primer ball de gegants de les festes. El dia clourà amb el concert de la Banda de Música de Maó, al qual tothom està convidat.

Noticias relacionadas

Novetats d’enguany

Com a novetat del programa, els organitzadors destaquen l’activitat denominada «Com es vesteix un cavall» o el recital de monòlegs de Dani Morlà. Enguany, a més, s’ha habilitat una nova tanca que farà les funcions d’aparcament, amb una major capacitat que la parcel·la que s’emprava en ocasions anteriors.

Per altra banda, es mantenen la tradicional sardinada i el sopar veïnal. L’AV ha elaborat les banderetes de tela que engalanaran la plaça de Sant Gaietà durant les jornades festives.