TW
8

Vesins i visitants van viure ahir a Cala en Porter el segon dia de les festes de la urbanització alaiorenca. I ho van fer aprofitant al màxim les hores, amb un jaleo que es va allargar fins al capvespre i amb els focs artificials com a colofó final.

A les 9 del matí, la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior va ser l’encarregada de tocar diana i avisar que estava a punt de començar el tradicional berenar de xocolata i ensaïmada de l’Associació de Vesins.

Després es va celebrar la missa de caixers, que seria el preludi del segon jaleo de festes. Un acte que va començar amb retard per la necessitat de substituir el cavall del caixer president, que no es trobava bé. Açò va endarrerir l’inici de l’acte, que es va allargar fins quasi les quatre del capvespre.

Van ser unes hores de bots i bon humor, que petits i grans van aprofitar per fer botar els cavalls damunt l’arena de la plaça.

Allà mateix, el Bar Pons, que enguany celebra els seus primers 50 anys de vida, va servir uns quilos de calamar a la romana.

Acabat el jaleo, a l’edifici municipal es va fer la recepció a autoritats, caixers, residents i visitants, acte al qual va seguir la festa de l’espuma i, ja més tard, diverses actuacions musicals.

L’espectacle de focs artificials va servir per donar per acabats els actes de les festes de Cala en Porter 2018.