Els cinc seminaristes seran admesos a ordres el 23 d’abril, al Toro, pel bisbe de Menorca, Francesc Conesa | Javier Coll

TW
6

Els cinc seminaristes que actualment hi ha a Menorca han explicat les seves experiències, aquests dies, als alumnes de religió de diferents centres educatius, tant públics com privats. I també a les diferents parròquies, entre aquests dissabte i diumenge, amb l'objectiu de demostrar que l'opció de voler ser capellà és tan vàlida com qualsevol altra.

Els darrers anys, les diòcesis del país s'estan trobant amb un descens important en la quantitat d'homes que orienten la seva vida al servei de l'Església. Una qüestió que també afecta a l'Illa, on costa veure joves seminaristes que inicien el seu camí per ser capellans.

Jaume Llabrés, Jean Marie Nguele, Pau Pons, Jaume Denclar i Toni Salord tenen entre 17 i 27 anys, i tots ells ho tenen clar. En Jaume Denclar i en Toni fan el Seminari Menor, el primer des de Menorca i el segon des de Xàtiva, mentre que en Jean Marie, en Jaume Llabrés i en Pau són al Seminari Major, a Moncada (València), estudiant tercer, segon i primer de Teologia, respectivament, després d'haver fet ja els dos cursos primers cursos de Filosofia.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 19 de marzo en Kiosko y Más