TW
0

Són dotze fotografies per a cada un dels mesos de l'any 2016 com a proposta per a solidaritzar-se amb la causa d'Aspanob. El calendari dels bombers de l'Aeroport surt al carrer i es vendrà a les parades de l'associació de fillets contra el càncer en els mercats nadalencs de totes les localitats, com també a establiments col·laboradors.

S'han editat 1.500 calendaris, que es vendran a un preu de 7 euros, i és el sisè any que els bombers d'AENA duen a terme aquesta iniciativa altruïsta i solidària, segons informa Nando Gómez, portaveu del col·lectiu. Enguany també s'han sumat els bombers del Consell i la sessió de fotos es va realitzar el passat 17 d'octubre, en una jornada on els fillets es van divertir i es sentiren protagonistes. Tots han col·laborat com a voluntaris, inclosos els fotògrafs: Paco Sales, Adriana Moll, Joan Mora i els fotògrafs de One Punta Prima Day, amb Miquel Petrus al capdavant.

El calendari es va presentar ahir amb la presència de Joana Torres d'Aspanob, Nando Gómez i un grup de bombers i la consellera Cristina Gómez.