Mariana Canet Moll, amb els seus fills, i la batlessa i representants de l’Ajuntament de Ciutadella. | T.C.

TW
3

Ciutadella compta amb una nova centenària. Es diu Mariana Canet Moll, que ahir celebrà els seus 100 anys de vida. No obstant, la família va voler organitzar la festa d'aniversari el capvespre de diumenge, on es reuniren els fills, els néts i besnéts de la centenària.

Amb motiu de l'efemèride, la batlessa Joana Gomila acudí a donar els molts anys a Mariana Canet Moll, acompanyada per una representació municipal. En nom de la Corporació i de tot el poble de Ciutadella, la batlessa li lliurà com a obsequi una aquarel·la que representa una estampa de sa Farola.

Any de centenaris

Segons informa l'Ajuntament de Ciutadella, al llarg de 2015 són vuit les persones que han fet, o que faran, cent o més anys. Amb cent complits enguany hi ha: Catalina Barceló Bagur, Catalina Fedelich Bagur i Mariana Canet Moll.

Amb 102, hi ha Concepció Villalonga Mercadal; i amb 101, Francisca Sastre Moll, Catalina Febrer Sánchez i, com a únic home en solitari, Francesc Xavier Cardona Piris, que fa anys el 16 de desembre, i que va néixer el 1914.