Les Google Glass permeten l’accés a Internet sense mans i per ordre de la veu. | DYNAMIC MENORCA

TW
2

Per primera vegada els menorquins tindran accés a les Google Glass, el dispositiu que l'empresa nord-americana va donar a conèixer el 2013, i que arriben per revolucionar el món tecnològic i de la comunicació. Les anomenades ulleres intel·ligents estaran presents a la primera fira Menorca Connecta, la trobada d'Internet i noves tecnologies que es celebrarà al Pavelló Menorca els propers dies 28, 29 i 30 de novembre.

Les Google Glasses són un dispositiu que volen ser un aparador d'informació vinculat al telèfon mòbil, sense haver d'utilitzar les mans, permetent l'accés a Internet amb la utilització i reconeixement de les ordres de veu. Serà la primera vegada que els menorquins tindran l'oportunitat de tenir accés al nou aparell, per tal de descobrir el seu funcionament i les possibilitats d'aplicació al món real.

Les Google Glasses són un dispositiu que encara no es comercialitza al nostre país i el qual molt poques empreses disposen.

Aparador tecnològic

Noticias relacionadas

Elies Utset, gerent de l'empresa Dynamic Menorca, organitzadora de la fira Menorca Connecta, afirma que «ens fa especial il·lusió que durant els tres dies de la fira, les Google Glasses hi puguin ser presents perquè ens acosten d'una manera directa a l'essència del que vol ser aquesta trobada, un gran parador tecnològic del món d'Internet aplicat a l'empresa i a les persones».

Segons informa, la fira tindrà una durada de tres dies, començarà el divendres dia 28, dedicada exclusivament al món empresarial de base tecnològica, i a partir del capvespre, s'obrirà al públic fins el diumenge, dia 30 de novembre.

Un dels diversos partners amb els que comptarà la primera edició de Menorca Connecta serà la Universitat de les Illes Balears, que presentarà les darreres novetats tecnològiques vinculades a Internet sobre les que està estudiant i investigant.

«Estam molt satisfets que una entitat de prestigi com la UIB s'hagi volgut també involucrar», assegura Elies Utset.