Multitudinària Vetlla des Be | Kika Triay

TW
0

Ciutadella ja té ganes de festa. I així ha quedat demostrat anit amb una multitudinària Vetlla des Be, on milers de persones no es van voler perdre la visita del que serà el protagonista d'avui.

Sant Joan s'enceta avui. Per endavant queden tres dies intensos d'emoció i molta bulla. La festa arrancarà puntualment, a les nou del matí. Hi ho farà al so del primer toc de fabiol, a càrrec del fabioler Sebastià Salort.

Noticias relacionadas

Serà la primera sonada del bienni, i es farà, com marca la tradició a cas caixer senyor, Borja Morgades de Olivar, al carrer de Sant Clara, 29, després que el noble caixer hagi entregat la bandera de Sant Joan al caixer fadrí, Sam Bosch Tejada.

Es donaran així per iniciades les festes de Sant Joan. Tot seguit la comitiva amb la junta de caixers i s'Homo des Be aniran a proclamar per les cases, institucions i carrers de Ciutadella l'arribada de Sant Joan. Fins a 114 visites té programades s'Homo des Be per avui, i es preveu que duri fins a les 22 hores quan tindrà lloc la tradicional beguda a cas caixer casat, Pedro Villalonga Mesquida.