Imatge del replec a Can Valeriano | Josep Bagur Gomila

TW
0

Centenars de persones es van reunir ahir a ses Arenes de Dalt per a gaudir del multitudinari replec previ a les festes de Sant Joan d'enguany que s'organitza cada any al lloc el primer diumenge de juny. L'empresari Valeriano Allés Canet i la seva esposa van exercir d'amfitrions de la trobada, que reuní una quarentena de genets de totes les edats, molts dels quals són cavallers de la qualcada de Sant Joan.

A més de música popular i festiva, els assistents van poder provar els primers gotets de gin amb llimonada i estrenaren la camiseta que Valeriano Allès ha fet amb motiu de les festes. Hi havia un ambientàs i la gent es divertí amb els bots, arronsades i carreres dels cavalls, com també amb el so del tambor i el fabiol. El replec de ses Arenes de Dalt s'ha convertit en una trobada de les més multitudinàries per preparar les festes de Sant Joan, i amb un gran poder de convocatòria tant pels assistents com pel nombre de genets que hi participen.

Noticias relacionadas


Festa a benefici d'AECC

A la nit del dissabte va tenir lloc el primer replec de les festes d'enguany. Es celebrà al carrer dels Industrials del polígon de Ciutadella i començà amb una animada festa popular en la qual no mancà una saborosa torrada. L'acte festiu s'organitzà a benefici de la Junta Local d'AECC Ciutadella i convocà una gernació, amb la col·laboració del bar s'Aturada, Kia Motors, Portaldetuciudad.com, l'Ajuntament i Creu Roja.