La fira del llibre va ser un espai en què fins i tot els més petits gaudiren dels llibres | Gemma Andreu

TW
0

Durant tot el dia a Maó es van dur a terme diferents propostes i activitats que van complementar la fira del llibre, com per exemple, les lectures públiques de diverses obres literàries, o la presentació en societat del Drac de Maó.

El matí els més petits van poder descobrir es Drac de Maó, un nou personatge de la ciutat que serveix per introduir activitats, com un taller de dibuix relacionat amb la festa del llibre. Una figura, la del drac, a la qual es van acostar molts fillets, que es van poder fotografiar amb ell.

A partir de les 11 hores, les tarimes instal·lades a la plaça Reial i a s'Arravaleta van acollir les lectures públiques a càrrec de diferents personatges de la vida social, cultural o política, tant maonesa com menorquina, com José Antonio Fayas, Margarita Caules, Àgueda Reynés, Vicent Tur o Josep Pons Fraga. En total, fins a 54 persones van passar pels entarimats per llegir «Piedras y viento», de Màrius Verdaguer, i una selecció de textos de la literatura popular menorquina.

El capvespre, la regidora de Cultura de Maó, Elisa Mus, valorava molt positivament la fira i destacava la gran afluència de públic i la meteorologia, que acompanyà i ajudà que els llibres poguessin sortir al carrer.


Dimecres, més

Ara, dimecres, la plaça Constitució i els carrers Nou i s'Arravaleta tornaran a omplir-se de llibres, en un segon dia de fira en què es comptarà amb un passacarrers dels gegants de Llucmaçanes i la Xaranga de Maó.