Equip. Quatre persones han treballat en la gravació d’aquest capítol - J.J.

TW
0

La nova temporada del programa "Tira tira", ja ha gravat un dels seus episodis a Menorca, concretament a Ferreries.

El dilluns, dimarts i dimecres, un equip format per quatre persones, Juan Antonio Silva (càmera), Juanjo Argenta (tècnic de so), Robert Marcé (redactor) i el presentador Rafel Gómez, conegut per en Rafel de can Renou, van treballar en dos indrets del terme de Ferreries, l'un, el camí Reial, i l'altre el castell de santa Àgueda; a ambdós llocs, han comptat amb la col·laboració i participació de gent avesada i pràctica dels indrets esmentats.

Dit capítol, tindrà el seu inici dalt el cim de santa Àgueda, on es fa un recorregut per les runes del castell, així com per la seva història, alhora que es veuran panoràmiques de l'illa que des de allà dalt, tan magníficament, es poden contemplar. En Rafel, que és el presentador, una volta visitat el castell, conduirà després als telespectadors al cor de la terra, mai millor dit, perquè fent la ruta del camí Reial, s'endinsarà a l'exuberant barranc d'Algendar; la tasca de recuperació d'aquest camí, la seva història i llegendes, donaren una visió prou completa d'aquest indret que, dia rere dia, té més visitants.

La productora s'Esclop, és la qui realitza el programa "Tira tira", i de la que n'és director Iñaki Cascallar, i com sap tothom emet la cadena autonòmica IB3 els dimarts després de les noticies vespre. Pel que fa a n'aquest capítol, encara no hi ha data concreta per la emissió, però molt possiblement serà a meitat del mes de febrer.

Val a dir que totes les persones que han col·laborat en aquest capítol gravat a Ferreries, a més de trobar interessant la seva participació, valoren molt positivament l'empatia de tot l'equip que ha realitzat aquesta feina.