TW
0

Rosana cala fort amb la seva veu i presència en concert com bé donarà la possibilitat de demostrar-ho en directe al Teatre Principal de Maó dia 24 de novembre a les 21 hores. ¡Buenos días mundo!, un concert i a la vegada una experiència, promet estar molt propera al públic com sempre fa, brindant el millor d'ella mateixa.

Les xifres canten, més de 10.000.000 de discs venuts per tot el món, més de 900 concerts per Espanya, Europa, Amèrica i Àsia en els que ha congregat públic de totes les edats, de tres fins a més de setanta anys. Ha rebut centenars de premis i ha estat nombre un en vendes més de 14 setmanes consecutives.

Rosana va néixer a Lanzarote (Illes Canàries) i és la petita d'una família de vuit germans. Als 20 anys es va traslladar a Madrid on va estudiar harmonia i guitarra. A l'any 1994 una cançó composada per ella va guanyar al Festival de Benidorm, a partir de llavors les seves composicions van començar a interessar a molts artistes.

Dos anys després es va proposar cantar les seves creacions i va publicar l'àlbum "Lunas Rotas", un disc que va tenir una projecció inesperada, la senzillesa, la naturalitat i emoció del seu treball va arribar a la sensibilitat de moltes persones.

"Luna Nueva" va ser el seu segon treball en el que mantenia la frescor, naturalitat i sentiment que la caracteritzen, sent un treball més madur. Després de tres anys de silenci, al 2001 va publicar un nou disc que titulà amb el seu nom.

Més tard vindria "Marca Registrada" i l'últim, que porta per títol "Magia", un disc amb el que Rosana continua apostant pels seus compromisos i aconsegueix emocionar com sempre.

Tot això i més brinda en cada concert en els que demostra estimar el públic que l'ha pujada al més alt, al que mai havia aspirat i que gaudeix intensament.

L'anunci de la venda d'entrades es donarà a conèixer la setmana vinent.

Sorpreses a la tardor del 'Principal'

La gerent del Teatre Principal, Virginia Victori, va presentar ahir la programació de tardor que ha portat sorpreses fins l'últim moment com ara el concert de Rosana o la proposta, dirigida especialment als més joves, de "Sensormen".

Arranquen aquest dissabte, amb el concert de Marilí Machado de caràcter íntim.

Programació

Marilí Machado
Dissabte 6 d'octubre, a les 21 hores. Tangos i boleros en ambient íntim.

Festival de Jazz
Divendres 12 d'octubre a les 21 hores.

"Para raptar abrazos"
Dissabte 20 d'octubre a les 21 hores. Amb Volta i Volta.

"Lucrècia"
Divendres 26 i dissabte 27 d'octubre a les 21 hores. Autor: Joan Ramis i Ramis.

Rolando Villazón
Dijous 1 de novembre, a les 19 hores concert del tenor.

El Fil del Mite
Diumenge 18 de novembre. Concert familiar.

"Sensormen"
Dissabte 10 de novembre a les 21.30 hores una producció de Yllana.

Rosana
Dissabte 24 de novembre a les 21 hores amb "¡Buenos días mundo!".