TW
0

Per la necessitat de pensar en global, amb la intenció de recolzar iniciatives, dinamitzar la ciutat, crear il·lusió i reforçar l'economia productiva, l'Ajuntament de Maó llança una marca, una imatge, una firma que té nom propi, MôVida, i que vol ser la senyal d'una societat unida que tira endavant.

José María Almuzara, dinamitzador econòmic de l'Ajuntament de Maó, va explicar ahir que MôVida no és un tema institucional encara que el Consistori l'utilitzi en diferents iniciatives, sinó que pretén ser de totes les entitats, associacions, patronals, comerços i empresaris que vulguin formar part d'una empenta comuna, d'una marca carregada de valors en positiu que han d'afavorir la vida a la ciutat.

Almuzara va explicar que la idea havia estat d'un creatiu i que l'ha realitzat un dissenyador gràfic amb la col·laboració d'una tercera persona. Totes resten discretament en l'anonimat i han realitzat el seu treball de forma altruista.

MôVida vol millorar, fusionar, que es treballi en conjunció, involucrar tots els que tenen iniciativa baix un sol paraigua que protegeixi amb l'optimisme a tots.


MôVida És més que una marca, més que una imatge

MôVida són els programes d'animació
són els ciutadans intentant moure l'economia
són les persones treballant amb il·lusió per sortir endavant
són les persones que innoven
és la gent que surt al carrer
és la il·lusió per fer coses
són les entitats, les associacions i les patronals movent la ciutat
són les persones que ens visiten
és la confiança en les empreses
són els nostres autònoms
és l'empenta de tots junts cap endavant

MôVida és de tots
és un esperit d'il·lusió per fer tots junts coses que donin vida a la ciutat