Maó. Vanesa Contreras i José María Almuzara presentaren les bases del nou concurs - Javier

TW
0

Si no tens gaire vergonya i saps ballar, cantar, fer riure contant un acudit, ets hàbil fent acrobàcies o un crack de la màgia, apunta't al concurs "Tu sí que pots!" que es celebrarà a Maó a partir del pròxim dissabte dia 24. A la plaça Constitució, durant tres mesos cada dissabte a les 18 hores, hi haurà muntat un escenari digne de les més grans estrelles, de vuit per quatre metres. Cal inscriure's prèviament, a la web de l'Ajuntament o telefonant a la Regidoria de Comerç.

"Tu sí que pots!" és una còpia del programa televisiu "Tú sí que vales", amb la que es pretén dinamitzar el centre comercial de Maó els dissabtes capvespre i recolzar així els comerciants que optin per obrir les seves botigues i bars, com va explicar ahir la regidora de Comerç, Vanesa Contreras.

Els participants del concurs, individuals o en grups, es dividiran en dues categories. La primera abarca les edats de 10 a 17 anys, i es diu categoria junior, i la sènior és a partir de 18 anys. El jurat estarà format per quatre persones representants de les distintes disciplines i s'encarregaran de puntuar les actuacions.

Cada setmana participaran un màxim de vuit persones, parelles o grups i el jurat decidirà l'actuació seleccionada que passarà a semifinal que es celebrarà l'últim cap de setmana del mes. L'últim dia de concurs es realitzarà la gran final en què participaran els guanyadors de cada semifinal mensual. Es preveu una durada de tres mesos encara no confirmada. Les inscripcions s'admetran fins el dia 23 i l'ordre de les actuacions i els horaris es faran públics a la web de l'Ajuntament de Maó amb quatre dies d'antelació. Les actuacions tindran una durada mínima de dos minuts i màxima de quinze.