Programa. Ioga en família, una de les activitats que du a terme la escoleta de Ciutadella. - I.T.

TW
0

L'escola infantil Xipell ofereix una activitat lúdica -psicomotricitat i jocs motrius-, oberta a tothom pels matins de dissabte, a partir del proper mes de novembre i fins al maig. La proposta es desenvoluparà a l'aula de psicomotricitat, al pati i en una de les aules, i la durà a terme una psicomotricista i una monitora.

Segons ha informat la directora del centre, Isabel Taltavull, l'horari serà de 11 a 13 hores i l'activitat es dividirà en dues parts diferenciades: una hora de psicomotricitat i una hora de jocs motrius amb diferents materials: cordes, capses de cartró, pilotes, massatges, maquillatge; i jocs populars de la cultura menorquina.

L'oferta està oberta a fillets i filletes de edats compreses entre els tres i els vuit anys, tant per alumnes de l'escoleta Xipell com d'altres centres educatius. Aquesta activitat tindrà un preu de cinc euros per cada dissabte. El centre ofereix informació sobre aquestes classes a la mateixa escola, i també a través del telèfon 971381808. Els pares també poden demanar informació a través del correu electrònic ceixipell@terra.es

D'altra banda, Xipell també vol posar a disposició del públic en general algunes de les seves aules en règim de lloguer puntual, ja sigui per xerrades, cursos, sessions de psicomotricitat, ioga u altres activitats. Els interessats també poden posar-se en contacte amb l'escola a través del telèfon o del e-mail.