ferreries. Els fidels van omplir l’església de Santa Maria - Cris

TW
0

Les parròquies de Menorca van ser, un any més, punt de trobada de la comunitat catòlica per celebrar les festes de Nadal i, en especial, la Missa del Gall. Una celebració que, com cada any va tenir lloc a totes les parròquies de l'Illa i que va ser seguida i participada per una gran quantitat de fidels.

A Ciutadella, les parròquies van celebrar la Missa del Gall entre les 20 i les 20.30 per tal de no interferir en la que s'havia de fer posteriorment, a les 23 hores, a la Catedral de Menorca que fou presidida pel bisbe, monsenyor Salvador Giménez Valls. Igualment, el dia de Nadal, les esglésies menorquines també van celebrar les corresponents Misses Solemnes i, també a Ciutadella.

Monsenyor Giménez Valls va resumir el Misteri de Nadal amb aquestes paraules: la participació de l'home en aquest Misteri; que hem d'estimar els altres igual com Déu ha estat el primer en demostrar la seva estima cap a nosaltres i tots els homes; o que els cristians han de ser bons comunicadors de la bona nova del naixement de Jesus a tothom que els envolta.