Se’n va. A partir d’ara serà el moment més esperat en aquest punt de Cala Blanca. El fenomen de la posta de sol s’ha de convertir a Ciutadella en un nou reclam turístic - Myriam Traid

TW
0

Ciutadella va inaugurar anit el nou Mirador de Punta Rafalera, a Cala Blanca, que s'ha de convertir en un altre reclam turístic. I és que des de Ciutadella Turisme (CITUR) es pretén aprofitar un dels espectacles naturals de més bellesa, les postes de sol.

El mirador ha estat possible després que s'hagin enllestit les llargues obres de canalització de la dessalinitzadora que es construeix a la zona de Rafal Amagat.

Inauguració
Després de divuit mesos d'obres i conflictes, l'Associació de Comerciants i Hotelers de Cala Blanca, Santandria i Son Carrió va voler aprofitar l'ocasió per oferir un aperitiu als assistents a un acte d'inauguració que va comptar amb les actuacions del Grup Folklòric Sant Isidre i dels Sark-adors de Sons. Una festa per celebrar el tan esperat final d'obres, que permetrà gaudir d'un espai privilegiat com aquest mirador, que s'espera que ajudi a dinamitzar el centre comercial i a donar més vida a la urbanització ciutadellenca.

Un racó privilegiat i carregat d'encant que segur que farà gaudir més d'un observant com el sol desapareix darrere l'horitzó.