Alaior. La Gran Gala Illa de Menorca es celebrà un any més al Pavelló Esportiu Municipal. Les actuacions dels famosos es van allargar fins ben entrada la nit - Javier

TW
0

Alaior va viure anit la catorzena Gran Gala Illa de Menorca que es celebrà, un any més, amb la lloable iniciativa de recaptar fons a benefici de Creu Roja. José Luis Benejam, presentador i director de l'acte, va irrompre a l'escenari, amb alguns falls d'organització, prometent una nit de show en la que es compartirien moltes emocions amb l'aparició sobre l'escenari de cantants i ballarins dels més famosos del moment.

La Gran Gala de Menorca, molts anys celebrada per fins a 2.000 persones, aquest any no ha comptat amb tanta afluència. A més, entre el públic hi havia algunes queixes, com ara l'absència d'Anabel i Lurdes de Fama. Noelia, Erin, Ainhoa, Laura i Marina, d'entre 12 i 13 anys, deien sentir-se estafades donat que no és la primera vegada que s'absenten personatges abans anunciats. La majoria de les joves adolescents d'Alaior acudien a l'espectable a gaudir del grup de Fama que finalment només va comptar amb la presència de Javier Vachiano i Víctor. Els al·lots ho tenien també clar, esperaven l'actuació del Chojin. Víctor, Lluc, Toni i Marcos, a qui unes amigues els havien regalat les entrades, volien veure actuar El Chojin perquè fa poc ha batut el rècord de pronunciar una paraula amb més síl·labes. El Chojin va ser l'estrella de la nit, els siulets així ho anunciaven.

Va encetar l'acte, emperò, Rojas y Rodríguez, pur flamenc sobre l'escenari. JD Marquès va cantar després alguns temes del seu últim disc com "Fracaso de mi esencia". El menorquí, únic a la gala, convidat a la Gran Gala va ser Bep Marquès que just acaba de presentar el seu primer disc en solitari del que cantà algunes cançons. Jaula de Grillos era un altre dels grups esperats així com Guaraná, que cantà alguns èxits com "En la casa de Inés" o "En medio del camino".