obres. Les vuitanta produccions són molt variades tant en temàtica com en tècnica utilitzada - Javier

TW
0

Una vuitantena de dibuixos de tècniques variades com el llapis, l'aquarel·la, l'acrílic, la cera o l'oli, entre altres, eren contemplats ahir amb ulls de satisfacció pels seus joves creadors, és a dir, uns seixanta nens entre quatre i disset anys, alumnes del curs de dibuix i pintura de l'Ateneu.

Ahir es va inaugurar l'exposició de treballs on un any més es demostra l'esforç i els coneixements pictòrics adquirits sobre els conceptes d'espai, llum, color i composició.

Claudio Triay, de 12 anys, s'expressa a través d'una granota d'ulls prominents i impactants, en Simón Abellán, de 16 anys, ho fa amb un gat negre amb rostre de sinceritat, Ariane Pavas, de tan sols cinc anys, ja destaca amb una aranya immensa i d'extremitats perfectes i Cristian Camps, de 10 anys, demostra la seva habilitat a partir d'un camaleó vermellenc.

La mestra del curs Cristina Oñate va descriure la sala com a una "explosió de colors on cada dibuixant s'ha expressat deixant entreveure la seva personalitat". A més, per a Oñate, cadascun dels treballs narra l'esforç i l'evolució de cada alumne. Per la seva banda, la regidora de Cultura de Maó, Maria Josep Morell, destacà que "l'Ateneu no és només la casa dels majors sinó que de ben petits ja els hi entra l'esperit ateneista".