AGRAÏMENTS. Mas i Benet han volgut donar les gràcies a tots aquells que han fet possible el concert - Tp/ archivo

TW
0

El baríton Joan Pons actuarà el proper dia 30 al Teatre Principal
sota el lema "Un cant per la vida" en un concert organitzat en benefici del Projecte Home Menorca.

Pons, recentment guardonat amb la Medalla d'Or del Liceu, estarà acompanyat de la pianista Joana Pons, Hang Nguyen a la guitarra i l'Escolania de Ciutadella.
L'objectiu d'aquest concert no és només el de recaptar fons, sinó també el de donar a conèixer el Projecte Home a Menorca, així com l'activitat que du a terme l'Associació de Familiars, Amics i Col·laboradors de Projecte Home a Menorca.

El president de l'associació, Josep Maria Benet, assegura que amb aquestes activitats es pretén promoure les col·laboracions econòmiques per sufragar un projecte finançat entre Institucions, administracions i el bisbat. "La resta de despeses es mantenen amb la col·laboració de particulars a través d'iniciatives com aquesta", afirma Benet.

Aquest concert ajudarà a finançar el Projecte Home, al qual, segons el seu director a Menorca, Enric Mas, "hi acudeixen cada any entre 30 i 50 persones". A més d'aquests usuaris, comenta Mas, "atenem entre 70 i 80 famílies d'afectats per drogodependències que s'acosten per demanar informació per poder ajudar als seus familiars.

El perfil d'usuari, afirma Mas, és el "d'home entre 25 i 35 anys, que consumeix estimulants com cocaïna o amfetamina, i depressors del sistema nerviós, com ara heroïna o alcohol".

Les entrades es poden comprar directament a la taquilla del Teatre o bé a través del ServiCaixa i van des de 15 a 35 euros depenent de la localització.