Xisco Pons

TW
0

La immobiliària menorquina Bonnin Sanso ha convocat per primera vegada un concurs de petits relats i fotografies inspirades en les festes de Sant Joan de Ciutadella. La iniciativa està oberta a tots aquells qui vulguin expressar en un escrit o reflectir en una imatge l'essència de la celebració més internacional de l'Illa.

Aquest concurs neix amb vocació de continuïtat. Segons explica el gerent de Bonnin Sansó, Xisco Pons, «els nostres clientes ens parlen de Sant Joan i ens agradaria poder-los explicar que és una festa que forma part del patrimoni cultural dels menorquins; amb els relats i fotografies que participin podrem ajudar a què ho comprenguin millor».

Noticias relacionadas

Els interessats poden fer arribar els seus treballs a Bonnin Sansó fins el 10 de juliol. Els micro-relats hauran de tenir una extensió d'entre 350 i 450 paraules, escrits en l'idioma de l'autor. El premi per al millor escriptor serà un lot de vins de les Bodegues Binifadet i una peça de formatge vell Dalrit.

El premi per al fotògraf serà una bossa de la col·lecció de moda de Mascaró. Tant la fotografia com el relat premiats seran publicats al blog DiscoveryMenorca.com.