L’escriptor del llibre «El jardín de los azahares, Sebastián Usinger.    | ALIAR EDICIONES

TW
0

El poeta i músic argentí radicat a Menorca des de fa quasi dues dècades, Sebastián Usinger (Mendoza, 1982), presenta demà a Ciutadella el seu segon llibre que porta per títol «El jardín de los azahares», el qual sortirà al mercat aquest mes d’octubre.

L’acte tindrà lloc a la cafeteria Artemisa, ubicada al carrer València, a les 20 hores i servirà perquè Usinger expliqui les diferents temàtiques poètiques que tracta el llibre, el qual s’inspira en un viatge fet a la ciutat andalusa de Granada, on va viure durant un temps l’autor.

Cant a la vida

Segons el mateix escriptor, «El jardín de los azahares» porta al lector a través d’un viatge de sensacions en les quals es poden apreciar el seu compromís personal amb el present, la bellesa i l’esperança. En les seves paraules, «tot un cant a la vida».

A més de rememorar la seva estada a la ciutat nazarí, evocant al mític Federico García Lorca en dedicar-li una sèrie de texts que també fan referència al ball flamenc i els carrers que caracteritzen les diverses poblacions d’Andalusia. Tanmateix, part de l’obra s’inspira també en el seu actual lloc de residència: Menorca. De fet, el poema «Nura», un dels inclosos en el recull, retracta algunes de les vivències i primeres impressions que el poeta va viure en les seves carns en el moment de la seva arribada a l’Illa.