Clara Gorrias. 

TW
0

La veu i la música de Clara Gorrias tanquen avui vespre el festival d’estiu Fosquets de Lithica. Una artista de Ciutadella acomiada els fosquets a les pedreres, després que un altre artistia, de Maó, Marco Mezquida oferíis el concert d’obertura.

Amb el títol de «Na Clara», oferirà un repertori que remet «al sentit de la pertinença i la connexió amb les arrels de la terra» que l’ha vista créixer. Un lloc màgic per aquest concert és la pedrera dels Tarongers, avui fosquet a les 20 hores.

La seva preciosa veu en llengua materna, s’acompanyarà amb la música del piano, amb un sintetitzador i amb col·laboracions «sorpresa». Segons promet el programa del festival, «Gorrias deixarà volar les seves creacions esquitxades de folk i d’impressionisme i d’un mantra que farà fluir tota la genuïna i singular idiosincràsia de l'autora».

L’artista ciutadellenca és prou coneguda. Des de ben petita està lligada a la música. El 2018 es va llicenciar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), en l’especialitat d’interpretació i jazz.

El seu primer disc va ser «La mar fa riure i fa plorar», amb el que es va presentar a diferents festivals de música de Catalunya i Balears. En la seva activitat professional en el món de la música són importants les sessions que ofereix al Taller de Músics. L’any passat va publicar el seu segon disc «Swuit, swuit, swuit», amb Àlex Dee, una passa destacada en la seva trajectòria. Té una llarga llista de col·laboracions i projectes compartits amb altres artistes.