Els cinc músics que formen la banda Bratia.    | Arxiu

TW
0

El grup Bratia protagonitzarà el pròxim dilluns dia 18 d’agost la Nit de la Lluna Plena, un clàssic a les Pedreres de s’Hostal, de Ciutadella, en el marc dels Fosquets de Líthica, en què es presentarà el disc «Balkan Pompe Ignition», un títol que ha esdevingut en el lema de la banda.

Bratia, que en la llengua eslava significa ‘germans’, és una formació de cinc músics procedents de la coneguda banda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra. Els seus components són el tarragoní Pere Nolasc, el francocanadenc Victor Paradis, el francés Julien Chanal, el serbi Ivan    Kova i el grec Stelios Togias.

Unió

Des de l’organització, s’afirma que és una trepidant unió entre l'infinit univers sonor dels països balcànics i l'energia, sobrietat i precisió del jazz manouche en el seu primer àlbum «Balkan Pompe Ignition». Precisament, aquest títol ja s'ha convertit en lema de la banda musical.

A més, la companyia A plom i vol farà que els assistents mirin el cel, en què les seves actuacions aèries i acrobàcies tenyiran la pedrera d’emoció i fantasia. La música de Bratia acompanyarà la bellesa del vol d’Irene Estrade i els equilibris al buit d’Alejandro Gimeno.

El temporal de pluges obliga a suspendre el concert de Najash a Alaior

El concert previst per ahir del grup Najash Symphonicmetal, que s’havia de celebrar al Pati de l’IES Josep Miquel Guàrdia, a Alaior, va ser suspès per mor de les condicions meteorològiques adverses, l’estat de les carreteres per les pluges i per l’ordre de prohibició d’Emergències de les Illes Balears de fer qualsevol acte a l’aire lliure. El grup anunciarà la nova data del referit concert. Per altra banda, el mal temps també va obligar la suspensió ahir de la bereneta de jubilats que s’havia de celebrar al pla de sa Creu de Sant Lluís.