Un instant de l'actuació de Melendi divendres as Mercadal. | Menorca Music Festival

TW
0

Melendi té a Menorca un dels públics més fidels i la nit de divendres es va demostrar en el primer concert de la nova edició del Menorca Músic Festival. El cantant asturià tornava a l’illa per segon any consecutiu i ho feia amb el repertori de la gira que commemora els seus vint anys de carrera.

Amb els hits que el van dur a la fama, Melendi es va trobar amb un públic incondicional que, després d’una hora i quaranta-cinc minuts de concert, seguia corejant el seu nom. En un ambient distès, no van faltar els seus comentaris de complicitat amb el públic, amb qui va compartir la seva estima per Menorca fins i tot amb bromes sobre l’influencer Amadeo Llados.

La gira «20 años sin noticias» va exhaurir en temps rècord les entrades en les 19 dates que tenia programades a tot el país en un començament. En el concert des Mercadal va reinterpretar part del repertori dels seus primers discos, incloent cançons que no cantava des de feia més de 15 anys, a més dels seus èxits més emblemàtics.

El Menorca Music Festival, que arriba enguany a la seva tercera edició, completa el seu cartell amb els concerts de la banda Good Save The Queen, Nil Moliner -que ja va triomfar a l’illa fa dos anys, el mític grup La Oreja de Van Gogh, David Bisbal i com a final de festa Taburete.