La companyia D'Click representarà 'Latas'

TW
0

El circuit estatal ‘Circo a Escena’, promogut per l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM), té programades dues funcions per als pròxims diumenge 8 d’octubre i dissabte 4 de novembre al Teatre des Born de Ciutadella.

La cita de dia 8 a les 18.30 hores anirà a càrrec de la companyia aragonesa Cia D’Click i el seu espectacle «Latas», el qual aborda d’una manera subtil temàtiques com el canvi climàtic, la sostenibilitat i les relacions humanes.

Per una altra banda, la de    dia 4 de novembre se celebrarà a les 19.30 hores de la mà de la companyia castellonenca La Fam Teatre, la qual presentarà «Ambulant», un homenatge als darrers circs clàssics de principis del segle XX a través d’una proposta poètica i intimista.

Tercera edició

Coordinat per La Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de titularidad pública, el circuit de ‘Circo a Escena’ va néixer l’any 2021 amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament del sector professional del circ, reforçar la seva visibilitat i estimular la creació de nous públics. D’aquesta manera, el circuit tornarà a visitar Ciutadella un any més.