Anselm Serra i Jordi Pérez, el desembre de 2021 al Principal de Maó. | Gemma Andreu

TW
0

L’obra de teatre per a tots els públics «La Maleta», de la companyia menorquina Minúcia Teatre, forma part del programa de representacions de XXVI edició de la prestigiosa Feria del Teatro de Ciudad Rodrigo, una de les més importants que s’organitzen a l’Estat. Els actors Anselm Serra i Jordi Pérez, dirigits per Anna Ros, seran a l’escenari d’aquest certamen que se celebra a finals d’agost.

Aparèixer entre els 40 seleccionats per formar part del cartell de la Feria del Teatro, quan des de l’organització informen que han rebut més de mil propostes artístiques (un quart d’aquestes de teatre familiar o juvenil), és un fet que des de Minúcia Teatre valoren d’una forma molt positiva. Aquest reconeixement a la seva tasca se suma al que ja va suposar el fet de tenir un espai el passat mes de març a la fira Teatralia de la Comunitat de Madrid. «La maleta segueix viatjant», asseguren des de la companyia.

De fet, si la selecció per formar part del cartell de Teatralia ja va ser una sorpresa molt positiva, rebre l’estaló de la Feria del Teatro de Ciudad Rodrigo ho multiplica. I aquí no acaba el viatge d’aquesta maleta carregada d’humor, sentiments i girs sorprenents en format clown, ja que al setembre Minúcia Teatre té programada una representació al Teatro Principal de Palència i el novembre a Formentera.