El raper Saske | QANDCUMBER

TW
0

Saske oferirà el pròxim dia 17 de juny un concert a la terrassa d’Es Claustre, de Maó, en què interpretarà el repertori de «Bar’$», el seu darrer àlbum d’estudi que està ple de referències autobiogràfiques. El cantant raper actuarà juntament amb un dels seus companys de Space Hammurabi.

El raper Saske, nom artístic de Rafael Fajardo (Ferreries, 1996), actua de nou a la seva illa natal, després de dos anys d’absència, en què tancarà la gira musical de «Bar’$», el seu darrer àlbum que ha gaudit d’un gran triomf, amb més de 3,5 milions de reproduccions i que, sens dubte, s’ha convertit en un treball destacat en la carrera musical.

El passat desembre, Saske va llençar «Sugar Hill», el primer single de «Bar’$» que va veure la llum el gener d’enguany, empès per l’èxit del seu anterior treball, «Tramontana» (2021). La gira va començar a la sala de Jamboree de Barcelona el 21 d’abril passant després per Saragossa, Madrid, Granada, Alacant, Sevilla, Màlaga, Santiago de Compostela, València, Bilbao, Vitòria i Mallorca.

Tot i que el cantant raper no figura entre els artistes més coneguts a escala local, estem parlant del músic menorquí que compta amb el nombre    més gran de seguidors i oients a Spotify, pel fet que prop de 167.000 persones l’escolten cada mes a la plataforma sueca, amb la particularitat que en ocasions ha arribat a fregar la barrera dels 200.000 oients.